Титанит®

Титанит® 36113

  • Номен.номер: 2002680003
  • Тегло: 10.0
Наличен
Титанит®

Активни вещества

Магнезиев оксид (MgO) 62 гр/л
Серен триоксид (SO₃) 124 гр/л
Титан (Ti) 8,5 гр/л